publicaties

Almere Deze Week

Op Twitter deel ik graag wat en hoe wij eten en mijn recepten. Toen er een paar keer gevraagd werd of ik een kookworkshop kon gaan organiseren, ben ik dat gaan doen. Met dank aan @i_mama en @fietsje1 die tijdens een van de workshops wilden poseren voor de foto.

 

Workshop in Haven over koken zonder E-nummers

HAVEN CENTRUM – Almeerders die willen leren koken zonder E-nummers, of hoe ze met eenvoudige ingrediënten heerlijke gerechten kunnen maken, kunnen dinsdagochtend 22 februari terecht in de Mexperience Room. Kookfanaat Cathelijne van den Bercken geeft dan een kookworkshop ‘Wat eten we vandaag’, waarin deelnemers drie hoofdgerechten en één dessert maken met verse ingrediënten.

Zij vertelt ook veel over E-nummers, kruiden en geeft tips over goed keukengereedschap. De receptuur krijgen de deelnemers aan deze kookworkshop op papier mee naar huis. Als de gerechten klaar zijn, gaat iedereen gezamenlijk aan tafel om onder het genot van een heerlijke pure sap of een lekker wijntje de gerechten op te eten. Om de kosten te beperken wordt er aan de deelnemers gevraagd om zelf een braadpan, snijmessen, snijplank en schort mee te nemen. Naast dinsdagochtend 22 februari vindt er op dinsdagmiddag 12 april een andere kookworkshop ‘Wat eten we vandaag’ plaats. De Mexperience Room is gevestigd aan Plein 4 in het centrum van Almere Haven. Voor meer informatie: www.cathelijne.nl en klik op ‘kookworkshop’. Aanmelden kan via info@cathelijne.nl of @cathelijnex op Twitter.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.