Cathelijne van den Bercken

kabeljauw met ratatouille

Gisteren aten we ratatouille. Vaak maak ik twee verschillende soorten groenten. En hierbij aten we een salade. Dus we hebben nog wat ratatouille over. Die gaat vandaag heerlijk op de kabeljauw en dan de oven in.

voor 4 personen:
500 g verse kabeljauw
een halve portie ratatouille
200 ml passata
50 ml olijfolie
snufje zout en peper
een handvol zwarte (knoflook)olijven, ontpit 

Verwarm de oven voor op 180˚C.

Verdeel de passata over de bodem van een ovenschaal. Leg de kabeljauw erin. Strooi wat zout en peper over de kabeljauw. Verdeel de ratatouille over de vis en giet de olijfolie over de hele schotel.

Dek de ovenschaal af met aluminiumfolie en zet de schotel 30 minuten in de oven totdat de kabeljauw gaar is.

Strooi wat olijven over de schotel. Serveer de kabeljauw met ratatouille bijvoorbeeld met wat versgebakken brood of gestoomde krieltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

zoek

myTaste.be