Cathelijne van den Bercken

catering

Ik ontneem jou als organisator de zorg voor de complete catering van je retraites die 2 dagen of langer duren en voor minimaal 15 personen zijn. Dit geeft me veel plezier omdat ik dan de mogelijkheid heb om in verbinding, in, voor en met een groep mensen te werken. Voor mijn eigen motivatie en overzicht kook ik voor maximaal 50 personen.

De gerechten zijn vegetarisch met veganistische opties. Er zal altijd een veganistische vervanger zijn voor diegene die daarvoor willen kiezen.

Ingrediënten zijn van biologische oorsprong en ik hou zoveel mogelijk rekening met de seizoenen door producten uit de buurt en van het seizoen te kopen.

Basis van de menu’s:

Ontbijt
• veganistische havermoutpap
• brood en glutenvrije crackers met roomboter / jam / honing / appelstroop / kaas / pindakaas / tahin

Lunch
• rijst / quinoa / bulgur / noedels / aardappelen of pasta
• snack (papadum / kroepoek / emping / pita of wrap)
• dessert (crumble / taart / plaatkoek of ander zoete snack)

Diner
• soep (op basis van peulvruchten en groente)
• complete maaltijdsalade (op basis van rijst / quinoa / bulgur / aardappelen / pasta)
• dip (hummus / raita of spread)
• brood en glutenvrije crackers

E28,50 per persoon per dag voor elke dag ontbijt, lunch en diner. Deze prijs is exclusief 9% btw.

Een van de elementen waar ik blij van wordt als ik voor een groep het eten verzorg, is dat ik in de keuken onderdeel uit kan maken van het veld in een energie-uitwisseling. Ik werk met het principe van karma yoga: vanuit de groep komt er elke dag assistentie bij het voorbereiden van de maaltijden. Er komen 2-3 deelnemers die ‘s ochtends 45 minuten meedoen met groente snijden. Dit gebeurt regelmatig in stilte. Verder verzorgen de deelnemers het afwassen en schoonmaken van de keuken na ontbijt, lunch en diner.

Het eten wordt geserveerd in buffetstijl waar de deelnemers zelf opscheppen. Keuken, glazen, bestek, servies en pannen worden door de locatie beschikbaar gesteld.

Ik sta ervoor open om in dialoog te gaan als je andere wensen hebt zoals minder deelnemers, kortere periode, koken in het buitenland of speciale wensen wat betreft dieet of iets speciaals dat in het programma past (sapdag, fingerfood, ceremoniële cacao)

Reacties zijn gesloten.

zoek

myTaste.be