Cathelijne van den Bercken

catering

Ik ontneem organisatoren de zorg voor de complete catering van je retraites die duren vanaf 2 dagen en voor minimaal 20 personen. Het voorstel van de basis van de menu’s kan in overleg aangepast worden.

Basis van de menu’s:

Ontbijt

  • veganistische havermoutpap
  • yoghurt (volle yoghurt en veganistische yoghurt)
  • volle melk
  • granola en geplette haver
  • brood en glutenvrije crackers met roomboter / jam / honing / appelstroop / kaas / pindakaas / tahin

Lunch

  • soep (op basis van peulvruchten en/of groente)
  • complete maaltijdsalade (op basis van rijst / quinoa / bulgur / noedels / aardappelen / pasta)
  • groene salade (gemengd)
  • brood en glutenvrije crackers

Diner

  • hoofdgerecht (curry / stoofpot of ovenschotel, op basis van peulvruchten en groente);
  • bijgerecht (extra curry of salade)
  • rijst / quinoa / bulgur / noedels / aardappelen of pasta
  • groene salade (op basis van bladgroente of groente)
  • dip (hummus / raita of saus)
  • snack (papadum / kroepoek / emping / chapati / pita of wrap)
  • dessert (ijs /crumble / cake of flensjes)

Reacties zijn gesloten.

zoek

myTaste.be