Cathelijne van den Bercken

catering

Ik ontneem jou als organisator de zorg voor de complete catering van je retraites die 2 dagen of langer duren en voor minimaal 20 personen zijn.

Het voorstel van de menu’s kan in overleg aangepast worden. De gerechten zijn vegetarisch met veganistische opties. Er zal altijd een veganistische vervanger zijn.

Ingrediënten zijn van biologische oorsprong en ik hou zoveel mogelijk rekening met de seizoenen door producten uit de buurt en van het seizoen te kopen.

Basis van de menu’s:

Ontbijt

  • • veganistische havermoutpap
  • • brood en glutenvrije crackers met roomboter / jam / honing / appelstroop / kaas / pindakaas / tahin

Lunch

  • • soep (op basis van peulvruchten en/of groente)
  • • complete maaltijdsalade (op basis van rijst / quinoa / bulgur / noedels / aardappelen / pasta)
  • • dip (hummus / raita of saus)
  • • brood en glutenvrije crackers

Diner

  • • hoofdgerecht (curry / stoofpot of ovenschotel, op basis van peulvruchten en groente);
  • • rijst / quinoa / bulgur / noedels / aardappelen of pasta
  • • snack (papadum / kroepoek / emping / chapati / pita of wrap)
  • • dessert (taart / crumble / mousse)

Reacties zijn gesloten.

zoek

myTaste.be