Cathelijne van den Bercken

catering

Ik ontneem organisatoren de zorg voor de complete catering van je retraites die duren vanaf 2 dagen en voor minimaal 20 personen. Het voorstel van de basis van de menu’s kan in overleg aangepast worden.

Basis van de menu’s:

Ontbijt

  • – veganistische havermoutpap
  • – yoghurt (volle yoghurt en veganistische yoghurt)
  • – volle melk
  • – granola en geplette haver
  • – brood en glutenvrije crackers met roomboter / jam / honing / appelstroop / kaas / pindakaas / tahin

Lunch

  • – soep (op basis van peulvruchten en/of groente)
  • – complete maaltijdsalade (op basis van rijst / quinoa / bulgur / noedels / aardappelen / pasta)
  • – groene salade (gemengd)
  • – brood en glutenvrije crackers

Diner

  • – hoofdgerecht (curry / stoofpot of ovenschotel, op basis van peulvruchten en groente);
  • – bijgerecht (extra curry of salade)
  • – rijst / quinoa / bulgur / noedels / aardappelen of pasta
  • – groene salade (op basis van bladgroente of groente)
  • – dip (hummus / raita of saus)
  • – snack (papadum / kroepoek / emping / chapati / pita of wrap)
  • – dessert (ijs /crumble / cake of flensjes)

Reacties zijn gesloten.

zoek

myTaste.be