Cathelijne van den Bercken

over mij

Mijn naam is Cathelijne van den Bercken. Ik volgde mijn opleiding aan het Grafisch Lyceum in Eindhoven, specialisatie Esthetisch Technisch. Ik studeerde af aan de Hogeschool van Amsterdam, Mode-Academie Montaigne, specialisatie Styling. Je kunt me volgen op Twitter.

In 2001 begin ik voor mezelf, als freelance ontwerper en artworker. Ik neem freelance opdrachten aan en werk als freelancer voor internationale ontwerpbureau’s. Als freelance artworker heb ik gewerkt voor o.a. Design Bridge Nederland, Philips Design, Interbrand Nederland en Combat.

Ik hou me bezig met ontwerp en artwork voor alles dat 2-dimensionaal is, voor print en digitaal. Dit loopt uiteen van huisstijlen en verpakkingen tot beursbanners en textielbedrukkingen. Ik verzorg het hele proces van ontwerp tot productiebegeleiding.

Vanaf 2007 was ik mede-eigenaar van Idefiks idee-ontwerpers. In augustus 2007 heb ik met collega’s Elwin Swinkels en Esther Captain het boek De smaak van verlangen – droomrecepten en verhalen uit bezet Nederlands-Indië uitgegeven. De eerste druk (3000 ex.) was in 3 maanden uitverkocht. Ik heb me met name bezig gehouden met het ontwerp, artwork, productie, fotografie en receptuur.

In 2013 heb ik samen met o.a. Linda Graanoogst gewerkt aan de totstandkoming en het in eigen beheer uitbrengen van het kook- en inspiratieboek: Almeerse Weelde, eten voor ‘t oprapen. 

Overige projecten: Het Giraffendorp

Postadres:
Rumilaan 6, Almere
KvK 34129814

BewarenBewaren

Reacties zijn gesloten.

zoek

myTaste.be