Dear dear Cathelijne, it feels so warm to know you are in the kitchen, preparing some comfort food for us. Comfort, delicious, healthy, coloured food. And prepared with your heart & soul. In my “real life” it is very rare that someone makes food for me. So this is an extra present for me. Something very special. A great precious gift. So thank you for that. Thank you for who you are.
— Love, Virginie

I keep on thinking, while eating, how can you make food soooooooo delicious!? It’s amazing and I have this label that you are so amazing! I feel so nourished, it’s a real treat for me. Also feel a wish to make such a wonderfull food myself to surprise and nourish my friends & family. But that will still be a dream, my cooking doesn’t come ANY way near this amazing lovely taste you present. I’m grateful for receiving this care and want to thank you so much!
<3 Krista

Wat een zalige smaken heb ik al geproefd. Het eten is verrukkelijk. Fantastische soepen, helend en verzorgende met aandacht gemaakt recepten. 2 dagen geleden hadden we een soep met Thaise basilicum erin en citroengras. Goddelijk, daar waren we het allemaal over eens. Wat een werk allemaal en wat zalig dat jullie dit doen. Ik verheug me op de lunch en het diner. Fijn dat er sowieso al zoveel vegan is wat je kookt. Liefs en heel veel dank.
Wendy

Jaaaa! Mooie keukengodin met ondeugende blik. Ik heb genoten van je aanwezigheid en ik voel me koninklijk verwend door jouw overvloed die naar mij door mocht vloeien.
Liefs Silvan

Lieve Cathelijne, super bedankt voor alle culinaire verrassingen die je keer op keer voor ons hebt gemaakt. Je liefde voor het koken en eten was te proeven bij elke hap. Heel dankbaar voor zoveel overvloed en voeding.
Liefs, Nicole

Alweer zo’n heerlijke smaaksensatie! De Thaise basilicum geeft inderdaad een andere beleving en super met pompoen! Thanks again. P.S. ik ben nu al benieuwd naar morgen.
Nicolette

Elke keer zulk heerlijk eten. Smaakexplosie. Voedend. Mooi.
Nog nooit at ik hier zo gulzig en feestelijk. Dankbaar. Voldaan.
Marieke

Lieve Cathelijne, bedankt weer voor de lekker soep en salade, ik eet het heel graag, met jou en je intenties in gedachten. Heel fijn. Dank je wel daarvoor.
Benthe

Lieve Cathelijne,
Dit cursusjaar was het steeds de vraag hoe de weekenden zouden verlopen. Er was echter één zekerheid: dat ik heerlijk ging eten! En daar keek ik steeds naar uit. Jouw maaltijden heb ik ervaren als met liefde en zorgvuldigheid en passie samengesteld en bereid. De combinatie van de ingrediënten en smaken, de compositie en aankondiging waren zinnenstrelend. Een ervaring van mijn hele lichtaam en geest. Dank je voor deze gift.
Jacqueline

Cathelijne kookt in zorgvuldigheid en bewustzijn. Alle ingrediënten aanwezig om zichzelf en om, in relatie met anderen, tot hun recht te komen. Ik herken ze in het ruiken (het raden: hm wat zit erin, wat is dat kruid?), in het proeven en het eten. In elke hap wordt ik geprikkeld on in de smaak te blijven! Dank <3
Karin

Dank je wel Cathelijne, ik heb de creative en zorgvuldige, lekkere veganistische voeding enorm gewaardeerd!
Anne-Marije

Lieve Cathelijne,
Oh, wat geniet ik van jouw creaties, verschillende rijke smaken, goddelijk gewoon! Hoe jij over je eten vertelt waardeer ik ook enorm. Maakt dat ik nog meer geniet.
Liefs, Hannah

I was dreaming about the golden porridge and really looking forward to having it! It warms me and lifts my spirits.
Desiree

Cathelijne, I like you to have you with that dress which looks like my mommy. It feels like being at home. When you announce the foods I’m so excited and happy and I feel so joyful to listen to it. I also enjoy the taste, smell, spices, bread, soup. Everything is so delicious. Thank you for bringing that joy to me!
Asu

Lieve Cathelijne, thank you so much for the delicious and healthy food. It makes so much difference to me that the food is tasty on a weekend like this – and it inspires me to cook myself for my husband. He usually cooks and I feel very insecure about cooking. I have written down your website for the recipes. Thank you so much for sharing your recipes!
Love, Isabelle